SazodoholLogoLightGray
مرجع تخصصی موسیقی
موسیقی یاد بگیرید و موزیسین بیابید
موزیک traditional
شاید بپسندید
گیتار آکوستیک یاماها F310

بدون شک گیتار یاماها مدل F310 یکی از بهترین انتخاب ها برای شروع آموزش گیتار اکوستیک است که بسیاری از اساتید موسیقی این مدل آکوستیک را به هنرجویان پیشنهاد می دهند . این ساز کیفیت بالا و صدای دلنشینی به نسبت قیمت مناسب خود دارد و دارای قیمت بسیار ارزان تری نسبت به سایر مدل های عرضه شده است . قطعا شما هم بارها اسم برند معروف یاماها Yamaha را به عنوان یکی از بزرگترین و بهترین مارک های ساخت ادوات موسیقی شنیده اید که در این مدل هم مانند سایر محصولاتش از کیفیت خوبی بهره می برد . این گیتار نیاز های هنرجو را تا مدت ها برطرف می سازد .

گیتار آگوستیک یاماها F310 در اندازه 4/4 وارد بازار شد که دارای 19 فرت است . وزن و ابعاد این ساز با توجه به اگوستیک بودن آن مناسب است . ساختار بدنه ، دسته و دیگر بخش های یاماها اف 310 از اجناس افرا ، ناتو ، رزوود ، کروم ، مرانتی ، صنوبر و تشکیل شده است . ظاهر این گیتار بسیار شکیل و زیباست و یکپارچگی ساختاری را به خوبی حفظ کرده است .

بخوانید »
گیتار کلاسیک (پاپ) یاماها C80

اگر به دنبال خرید گیتار با قیمت مناسب و البته با کیفیت برای نواختن و یا حتی شروع یادگیری موسیقی در سبک پاپ یا کلاسیک می گردید قطعا گیتار یاماها سی هشتاد yamaha c80 یکی از بهترین ساز هایی است که بسیاری از نوازندگان آن را برای شروع و تمرین ساز توصیه میکنند . گیتارهای برند یاماها معمولا یکی از مناسب ترین مارک های آلات موسیقی هستند . لازم به ذکر است که بگوییم این ساز کیفیت بالایی نسبت به سایر مدل های موجود هم قیمت خود دارد . به احتمال زیاد شما هم بارها نام برند معروف یاماها (Yamaha) را به عنوان یکی از بزرگترین و بهترین برندهای تولید ادوات موسیقی شنیده اید که در این زمینه هم مثل بقیه ی محصولاتش از کیفیت بالایی برخوردار است.

همانطور که از نام گیتار یاماها C80 پیداست ارتقا یافته ی مدل های قبلی سری C برند یاماها یعنی C40 و C70 است و آن هایی که تجربه استفاده از این گیتار ها را دارند به خوبی می دانند که بی شک یاماها C80 نیز همانند این دو گیتار بسیار پرکاربرد و خوش صدا است . گیتار کلاسیک یاماها سی هشتاد در سایز 4/4 است و 19 فرت دارد . جنس و ساختار بدنه ، دسته و سایر قسمت های این گیتار نیز همانند سایر مدل های قبلی همین سری از جنس های افرا ، ناتو ، رزوود ، کروم ، مرانتی ، صنوبر و غیره ساخته شده اند و ظاهر این گیتار به خوبی اصالت کلاسیک خود را حفظ کرده است و بسیار زیبا و شیک می باشد . جنس ماشین هد این گیتار از روکش طلا و طلایی رنگ است و 6 سیم دارد . ضمنا پشت و کناره دولایه دارد.

بخوانید »
انواع پیک گیتار

پیک گیتار یکی از ابزار و لوازم جانبی گیتار است که نوازنده ها می توانند به جای انگشت از پیک برای نواختن استفاده کنند و راحت تر بنوازند . پیک های گیتار در جنس های مختلفی مانند چوب ، فلز ، پلاستیک ، شیشه ، سنگ و غیره تولید و عرضه می‌شوند و برای نواختن بسیاری از گیتارهای فلامنکو (اسپنیش یا اسپانیش) ، آکوستیک ، باس (بیس) ، کلاسیک (پاپ) و الکتریک (برقی) می توان از پیک گیتار استفاده کرد . پیک های گیتار مارک های مختلفی دارند و برند های مطرحی چون دانلوپ ، هارمونی ، آلیس ، ماسدو ، دانلوپ ، سویف (سوییف) ، اروما ، کایسر ، آیبانز ، موزدو ، ارنی بال ، کوئیک لاک ، استگ ، میدئال (میدیال) ، یاماها ، ویتنر ، داداریو ، نیک ساند ، سناتور ، پرومکس و غیره همگی پیک های باکیفیتی تولید می کنند که با توجه به نوع گیتار و کاربرد باید از آن ها استفاده کرد .

ظاهر پیک ها تفاوت های زیادی با هم دارند که می توانید با توجه به سلیقه خود یک پیک زیبا و شکیل تهیه کنید و موقع خرید پیک حتما به جنس ، قطر و میزان سختی یا نرمی آن توجه کنید که مناسب کاری که می خواهید انجام دهید باشد . اگر پیک از کیفیت مناسب برخوردار نباشد ممکن است در حین اجرا بشکند و مشکلات فراوانی را برای شما ایجاد کند . پس سعی کنید از محل معتبری تهیه کنید که از سلامت پیک مطمئن باشید و خیالتان از کیفیت آن راحت باشد .

بخوانید »
انواع کاپو (باره‌بند) گیتار

کاپو یا همان باره بند وسیله ای است که می توان آن را روی سیم ها در قسمت دسته گیتار بست و با کوتاه کردن طول سیم ها باعث زیرتر شدن صداهای تولید شده ی سیم ها می شود . در واقع استفاده از باره بند یا همان کاپو به نوازندگان گیتار کمک می‌کند که بدون نیاز به گرفتن باره و استفاده از آکوردهای سخت و پیچیده بتوانند در شکل و گام های مختلف موسیقی به نواختن آهنگ بپردازند . کاپوها جزو لوازم و ادوات جانبی سازهای موسیقی زهی (سیم دار) مثل گیتار است و معمولا برای راحتی در اجرا و نحوه انگشت گذاری و همچنین ایجاد صدای بهتر و دقیق تر ساز گیتار استفاده می شوند . کاپو های گیتار در جنس و مارک های مختلفی عرضه میشوند که با توجه به نوع گیتار هر کدام کاربرد متفاوتی دارند و برای انواع گیتار از جمله گیتارهای باس (بیس) ، الکتریک (برقی) ، کلاسیک (پاپ) ، فلامنکو (اسپنیش یا اسپانیش) و آکوستیک می توان از کاپو استفاده کرد .

کاپوها انواع مختلفی از جمله بند دار ، فنری ، گیره ای دارند و برند های مطرحی چون هارمونی ، میدئال (میدیال) ، ویتنر ، داداریو ، آلیس ، ماسدو ، دانلوپ ، سویف (سوییف) ، آیبانز ، موزدو ، ارنی بال ، اروما ، کایسر و غیره کاپو های با کیفیتی تولید می کنند که با توجه به نوع گیتار و کاربرد باید از آن ها استفاده کرد . در هنگام خرید باره بند باید دقت کنید که برای چه نوع گیتاری ساخته شده است و آیا برای نوع گیتاری که شما می نوازید مناسب است یا خیر . باره بند نباید بیش از حد محکم باشد زیرا باعث خرابی دسته گیتار می شود و یا روی دسته گیتار جا می اندازد . همچنین دقت کنید که کاپو بیش از حد شل نباشد و به طور کامل روی سیم ها قرار بگیرد و در هنگام نواختن سیم ها گز نزنند . بهتر است کوچک باشد تا مزاحمتی برای نوازنده در هنگام نواختن ساز ایجاد نکند و در قسمتی که بر روی دسته گیتار قرار میگیرد از جنس بندی ، فوم یا مواد نرم و مناسب پوشیده باشد تا دسته گیتار آسیب نبیند . به همین دلیل حتما از محلی معتبر تهیه کنید که از کیفیت آن مطمئن باشید .

بخوانید »
انواع پایه گیتار

پایه گیتار وسیله ای است که گیتار را به آن تکیه می دهند ، از آن آویزان می کنند و یا روی آن قرار میدهند و جزو لوازم و ادوات جانبی ضروری گیتار است که از افتادن و آسیب رسیدن به گیتار و قسمت های مختلف گیتار مانند دسته ، بدنه ، سردسته و غیره به طور جدی و موثری جلوگیری می کند . پایه های گیتار در جنس و مارک های مختلفی عرضه میشوند که با توجه به نوع گیتار انتخاب می شوند و هر کدام کاربرد متفاوتی دارند و برای انواع گیتارهای ، فلامنکو (اسپنیش یا اسپانیش) ، آکوستیک ، باس (بیس) ، کلاسیک (پاپ) و الکتریک (برقی) می توان از پایه گیتار استفاده کرد . پایه های گیتار انواع مختلفی از جمله دیواری ، استند (ایستاده) ، مولتی استند (چندتایی) دارند و برند های مطرحی چون هارمونی ، میدئال (میدیال) ، ویتنر ، داداریو ، آلیس ، ماسدو ، دانلوپ ، سویف (سوییف) ، آیبانز ، موزدو ، ارنی بال ، اروما ، کایسر ، کوئیک لاک ، استگ ، نیک ساند ، سناتور ، پرومکس و غیره پایه های باکیفیتی تولید می کنند که با توجه به نوع گیتار و کاربرد باید از آن ها استفاده کرد .

موقع خرید پایه حتما به این نکته توجه کنید که برای چه نوع گیتاری ساخته شده است و آیا برای نوع گیتاری که شما می نوازید مناسب است یا خیر . پایه گیتار نباید بیش از حد محکم باشد تا باعث خرابی یا تابیدن دسته گیتار شود و یا روی دسته گیتار جا بیاندازد . همچنین دقت کنید که بیش از حد شل نباشد تا گیتار از روی آن رها شود و بیافتد . باید هنگامی که گیتار روی آن قرار میگیرد تعادل به خوبی حفظ شود و در قسمت هایی که بر روی بدنه یا دسته گیتار قرار میگیرد از جنس فوم یا مواد نرم و مناسب پوشیده شده باشد تا گیتار آسیب نبیند . پس حتما از محل معتبری تهیه کنید که خیالتان از کیفیت آن راحت باشد .

بخوانید »
انواع سافت کیس ، هارد کیس و کیف حمل گیتار

کیف های حمل گیتار یکی از ابزار و لوازم جانبی گیتار هستند که معمولا نوازنده های گیتار در هنگام جابجایی و حمل گیتار ، ساز خود را داخل آن قرار می دهند تا بتوانند راحت تر و ایمن تر ساز خود را حمل کنند و با خیال راحت به مقصد برسانند طوری که آسیب نبیند . کیف های حمل گیتار در جنس های مختلفی مانند چرم ، چرم مصنوعی ، پلاستیک سخت ، پلاستیک فشرده ، پارچه و غیره تولید و عرضه می‌شوند و برای نواختن بسیاری از گیتارها مانند فلامنکو (اسپنیش یا اسپانیش) ، آکوستیک ، باس (بیس) ، کلاسیک (پاپ) و الکتریک (برقی) می توان از این کیف ها استفاده کرد . کیف های حمل گیتار عمدتا از دو نوع سخت (محکم) و نرم (قابل انعطاف) تشکیل می شوند که به نوع محکم آن هارد کیس و به نوع انعطاف پذیر آن سافت کیس میگویند .

کیف های حمل گیتار مارک های مختلفی دارند و برند های مطرحی چون هرتز ، جامبو (جانبو) ، سولویست (سولوئیست) ، هارمونی ، میدئال (میدیال) ، یاماها ، ویتنر ، داداریو ، آلیس ، ماسدو ، دانلوپ ، سویف (سوییف) ، آیبانز ، موزدو ، سولوییست ، ارنی بال ، اروما ، کایسر ، کوئیک لاک ، استگ ، نیک ساند ، سناتور ، پرومکس و غیره سافت کیس و هارد کیس های باکیفیتی می سازند که با توجه به نوع گیتار و کاربردی که از آن انتظار دارید باید از آن ها بهره ببرید . موقع خرید هارد کیس و سافت کیس حتما به سلامت و محکم بودن قفل یا زیپ آن توجه کنید تا در هنگام حمل باز نشود و گیتار بیرون بیافتد و آسیب ببینید . حتما جنس داخلی کیف ها را بررسی کنید که از جنس مناسب و نرم باشد که موجب ایجاد خط و خش روی بدنه گیتار نشود و به گیتار آسیب وارد نکند . همچنین بررسی کنید که بدنه کیف حتما به قدر کافی محکم باشد تا بتواند از افتادن یا ضربه های احتمالی به گیتار داخل خود محافظت نماید . به یاد داشته باشید کیف حمل گیتار بسیار مهم است و اگر در هنگام جابجایی از کیف های مناسبی جهت حمل ساز خود استفاده نکنید ممکن است ساز گران قیمتتان دچار آسیب های جدی شود و این در حالیست که کیف های استاندارد می توانند از این مشکلات جلوگیری کنند پس حتما از محل معتبری تهیه کنید که خیالتان از کیفیت آن راحت باشد .

بخوانید »
انواع نگهدارنده پیک گیتار

نگهدارنده پیک گیتار یکی از ادوات و لوازم جانبی گیتار است که نوازنده های گیتار می توانند پیک های خود را در آن ها قرار دهند که هم پیک گم نشود و راحت تر آن را پیدا کنند و هم بتوانند همیشه همراه خود داشته باشند . نگهدارنده های پیک گیتار در جنس های مختلفی مانند چوب ، فلز ، پلاستیک ، شیشه ، سنگ و غیره تولید و عرضه می‌شوند و برای نگهداری پیک های بسیاری از گیتارهای فلامنکو (اسپنیش یا اسپانیش) ، آکوستیک ، باس (بیس) ، کلاسیک (پاپ) و الکتریک (برقی) می توان از آن ها استفاده کرد . نگهدارنده های پیک گیتار مارک های مختلفی دارند و برند های مطرحی چون دانلوپ ، هارمونی ، آلیس ، ماسدو ، دانلوپ ، سویف (سوییف) ، اروما ، کایسر ، آیبانز ، موزدو ، ارنی بال ، کوئیک لاک ، استگ ، میدئال (میدیال) ، یاماها ، ویتنر ، داداریو ، نیک ساند ، سناتور ، پرومکس و غیره همگی نگهدارنده های باکیفیتی تولید می کنند که با توجه به نوع گیتار و کاربرد باید از آن ها استفاده کرد .

نگهدارنده ها انواع مختلفی دارند و با توجه به کاربردشان شکل های ساختاری مختلفی دارند . برای مثال برخی از نگهدارنده ها به بدنه یا کناره ی گیتار وصل می شند ، برخی به پایه میکروفون و برخی مدل های دیگر به صورت دستبند به دست نوازنده وصل می شوند . ظاهر نگهدارنده پیک ها تفاوت های زیادی با هم دارند که می توانید با توجه به سلیقه خود یک نگهدارنده پیک زیبا و شیک تهیه کنید و موقع خرید نگهدارنده حتما به جنس ، قطر و میزان سختی یا نرمی آن توجه کنید که مناسب پیک های شما و کاری که می خواهید انجام دهید باشد . اگر نگهدارنده پیک از کیفیت مناسب برخوردار نباشد ممکن است پیک ها بیافتند یا گم شوند و مشکلاتی را برای شما ایجاد کنند . پس سعی کنید از محل معتبری تهیه کنید که از سلامت نگهدارنده پیک مطمئن باشید و خیالتان از کیفیت آن راحت باشد .

بخوانید »
انواع دفتر نت موسیقی

دفتر نت موسیقی محلی برای نوشتن و نگهداری نت های موسیقی برای تمام ساز هاست و یکی از اصلی ترین و مهمترین لوازم جانبی برای یادگیری موسیقی ، خوانندگی ، آواز ، سلفژ و به خصوص نواختن ساز است . برخی در اصطلاح به آن music notebook ، sheet music و اگر برای چندین ساز استفاده شود پارتیتور (Partitur) میگویند . دفتر نت موسیقی با توجه به کاربرد آن انواع مختلفی مانند دفتر نت پنج خط ، سه خط ، یک (تک) خط و غیره دارد که باید نوع آن را با توجه به نوع ساز یا آموزشی که قرار است ببینید انتخاب کنید . متداول ترین نوع دفترچه موسیقی نوع 5 خط آن است که برای بسیاری از سازهای موسیقی مورد استفاده قرار میگیرد .

هرچند که دفتر نت ها معمولا تفاوت آنچنانی با یکدیگر ندارند ولی مهمترین تفاوت آن ها درکیفیت ورق نت ، تعداد صفحات ، نوع جلد و چاپ ، سیمی یا معمولی بودن ، ابعاد و  اندازه (سایز) و همانطور که گفته شد تعداد خطوط آن هاست . در هنگام خرید دفتر نت حتما به سایز دفتر دقت کنید و سعی کنید که ابعاد مناسبی داشته باشد و بیش از اندازه بزرگ یا کوچک نباشد که در آینده هنگام استفاده از آن مشکلاتی را برای نوازنده در هنگام قرار دادن آن روی پایه نت و خواندن صفحات نت ایجاد نکند .

بخوانید »
انواع پایه نت موسیقی

پایه نت موسیقی محلی برای قرار گرفتن پارتیتور ، دفتر نت یا اوراق نت های موسیقی برای تمام ساز هاست و یکی از اصلی ترین و مهمترین لوازم جانبی برای یادگیری موسیقی ، خوانندگی ، آواز ، سلفژ و به خصوص نواختن ساز است و در اصطلاح به آن sheet music stand میگویند . پایه نت موسیقی با توجه به کاربرد آن انواع مختلفی مانند استند ، ثابت ، تاشو و غیره دارد که باید نوع آن را با توجه به نوع کاربرد ، نوع ساز ، نوع آموزشی که قرار است ببینید و همچنین نوع مکانی که قرار است در آن جا اسفاده کنید انتخاب نمایید . متداول ترین نوع پایه نت نوع قابل حمل آن است که برای بسیاری از سازهای موسیقی مورد استفاده قرار میگیرد و نوازنده می تواند آن را هر جایی همراه خود ببرد . مارک و برند های مطرحی چون سناتور ، پرو ، ویتنر ، آرت سیلوا ، نیک ساند (ساوند) ، هرکولس ، استگ ، آرینا ، رناتو ، چوبیس ، آراکس ، فلنگر ، کوئیک لاک (کوییک لاک) ، آن استیج استند و غیره پایه نت های با کیفیتی تولید می کنند

هرچند که پایه نت ها معمولا تفاوت آنچنانی با یکدیگر ندارند ولی مهمترین تفاوت آن ها در کیفیت ساخت ، میزان حفظ تعادل ، قابلیت تنظیم ارتفاع ، عمق لبه ی جای صفحات نت ، جنس ، ابعاد و اندازه (سایز) ، وزن و همانطور که گفته شد قابل حمل بودن یا نبودن آن هاست . در هنگام خرید پایه نت حتما به سایز پایه دقت کنید و سعی کنید که ابعاد مناسبی داشته باشد و بیش از اندازه بزرگ یا کوچک نباشد که در آینده هنگام استفاده از آن مشکلاتی را برای نوازنده در هنگام قرار دادن نت روی پایه و خواندن صفحات نت ایجاد نکند و ارتفاع آن قابل تنظیم باشد

بخوانید »
پیانو دیواری دیجیتال یاماها CLP-635

پیانو دیواری دیجیتال یاماها مدل CLP-635 محصول شرکت و برند مشهور یاماها yamaha است . مارک یاماها یکی از بهترین برندهای ساخت و تولید ادوات موسیقی است و سازهای این برند از کیفیت بالایی برخوردار هستند . همچنین بسیاری از نوازنده های پیانو از محصولات این برند استفاده میکنند و طرفداران بیشماری در میان پیانیست های معروف و مشهور دنیا دارد . پیانو یاماها CLP 635 از انواع پیانوهای دیجیتال Digital و دیواری upright است .

پیانو یاماهای CLP 635 دارای ویژگی چند صدایی 256 پلی‌فونی است و دارای 7 اکتاو کامل می باشد و امکان تغییر گام از +12 تا 12- است . اندازه و سایز این پیانو 45.9*146.1*92.7 سانتی متر است و وزن آن تقریبا 56 کیلوگرم می باشد . دارای 1.5 مگابایت حافظه داخلی و حساسیت لمسی 5 حالت است پوپیتر نیز دارد . این پیانو دارای 88 کلاویه است و کلاویه ها از جنس عاج مصنوعی و از نوع Graded Hammer 3X هستند و کاور صفحه کلید از نوع کشویی می باشند . پیانو یاماها CLP 635 دارای 3 پدال است و پدال وسط نیز دارد و عملکرد های اصلی پدال ها شامل Soft و Sostenuto و Sustain می باشد و عملکرد های جانبی پدال ها شامل Expression و Pitch Bend Up و Pitch Bend Down و Rotary Speed و Vibe Rotor و Song Play/Pause هستند . قابلیت های Split و Dual Mode و Dual Layer دارد . صفحه نمایش دارد و نوع صفحه نمایش آن غیر لمسی است . همچنین قابلیت های چند آوایی ، ضبط ملودی ، مترونوم ، تمپو و تیونر نیز دارد .

دارای توابع پیانو روم و قابلیت اتصال USB است . پورت های ورودی آداپتور و صدای AUX و ورودی MIDI و USB و پورت های خروجی صدای AUX , هدفون , خروجی MIDI و USB و تعداد خروجی‌های هدفون 2 عدد و تعداد بلندگو 2 عدد و مشخصات بلندگوها 2 عدد 16 سانتی‌متر و آمپلی فایر 2 عدد 30 وات هستند . نوع صدای پیانو Yamaha CFX و Bösendorfer Imperial و CFX Binaural Sampling و تعداد صدا 36 عدد است و ادیت صدا ندارد . افکت‌های صدا از نوع Brilliance و Chorus و Damper Resonance و Master و Reverb و Stereophonic Optimizer است . دارای 7 عدد Brilliance و 11 عدد Master و 6 عدد Reverb و 3 عدد Chorus و 372 عدد آهنگ دمو است و قابلیت ضبط 250 آهنگ و 16 تراک را دارد . فرمت های ضبط و پخش صدا SMF است .

بخوانید »
گیتار باس یاماها BB234

یکی از بهترین گیتارها برای شروع آموزش گیتار بیس، گیتار یاماها مدل BB234 است و همانطور که از نامش پیداست محصول شرکت و برند بزرگ یاماها میباشد . گیتار باس BB234 جزو سری BB برند یاماهاست که یکی از موفق ترین سری‌های محصولات ساخته شده این مارک معروف است . این مدل گیتار از لحاظ کیفیت تولید و ساخت در یک سطح مطلوب قرار دارد و به همین دلیل بسیاری از اساتید موسیقی این مدل گیتار را برای شروع یادگیری گیتار بیس به هنرجویان خود توصیه می کنند .

گیتار باس یاماها BB234 دارای 21 فرت است و از نوع گیتارهای باس 4 سیم می‌باشد . این مدل در اندازه‌ی 4/4 عرضه شده است و وزن و ابعادی بسیار مناسب دارد . صفحه انگشت گذاری آن از جنس رزوود است . این گیتار در عین سادگی در نوع خود طراحی ای بسیار شیک و منحصر به فرد دارد و با توجه به رنگ بندی های متنوع آن می تواند انتخاب مناسبی باشد .

بخوانید »
انواع سیم گیتار

سیم گیتار یکی از مهمترین و اساسی ترین قطعات و لوازم جانبی گیتار است و عملا گیتار بدون سیم بی کاربرد است و نمی توان آن را نواخت . سیم های گیتار در مارک ها و جنس های مختلف عرضه میشوند که با توجه به نوع گیتار هر کدام کاربرد متفاوتی دارند . انواع گیتار از جمله گیتارهای باس (بیس) ، الکتریک (برقی) ، کلاسیک (پاپ) ، فلامنکو (اسپنیش یا اسپانیش) و آکوستیک همگی نیازمند سیم های نایلونی ، فلزی یا فنری برای نواختن هستند و برند های مطرحی چون لا بلا ، ساوارز (سوارز) ، آلیس ، داداریو ، مارتین ، ارنی و غیره همگی برای این گیتارها سیم های با کیفیتی تولید می کنند که با توجه به نوع کاربرد باید از آن ها استفاده کرد .

کیفیت سیم گیتار به قدری مهم است که اگر از سیم نامرغوب برای گیتار استفاده شود قطعا نمی توان انتظار صدای خوب و مناسب حتی از گیتارهای حرفه ای و گران قیمت داشت . سیم گیتار کاملا صدای ساز را تحت تاثیر خود قرار می دهد و اگر از سیم مناسب استفاده نشود ممکن است هنگام نواختن گیتار صدای نویز گونه ای تولید شود و یا به اصطلاح گز بزند . در نتیجه در هنگام خرید به کیفیت سیم دقت کنید و حتما از محل معتبری خریداری نمایید تا مطمئن باشید که سیم های خوش صدایی ارائه می دهد و محصول فیک تحویل شما نمی دهد .

بخوانید »
گیتار کلاسیک (پاپ) رویال 028

یکی از بهترین مارک هایی که برای شروع آموزش گیتار کلاسیک و پاپ مناسب است برند رویال است و اگر بودجه کمی برای تهیه ساز دارید درنگ نکنید چون این ساز به نسبت قیمت پایین خود صدای نسبتا مناسبی دارد . گیتار royal 028 یکی از ارزانترین گیتار های موجود در بازار است که با توجه به قیمت پایین آن کیفیت و صدای نسبتا مناسبی دارد و بیشتر کسانی که استفاده میکنند راضی هستند . دلیل قیمت ارزان این گیتار برند کم آشنای آن نسبت به سایر برندهای موجود در بازار است .

ساز رویال مدل 028 دارای 18 فرت است و به صورت کامل و در اندازه 4/4 ساخته شده که وزن و ابعاد تقریبا مناسبی دارد . گیتار کلاسیک Royal 028 از جنس صنوبر و دارای بدنه ای مات است . با توجه به رنگ خاص این گیتار از نظر شکل و ظاهر فرم کلاسیک خود را حفظ کرده و از نظر بصری دارای ظاهری اصیل و زیباست . در نهایت این ساز می تواند گزینه مناسبی برای شروع آموزش موسیقی باشد .

بخوانید »
انواع زیرپایی گیتار

زیرپایی گیتار یکی از ابزار و لوازم جانبی گیتار است که نوازنده ی گیتار در هنگام نواختن پای خود را بر روی آن قرار می دهد تا بتواند پای خود را در ارتفاع مناسبی تنظیم کند و راحت تر بنوازد . زیر پایی های گیتار در جنس های مختلفی مانند چوب ، فلز ، پلاسیتیک سخت و غیره تولید و عرضه می‌شوند و برای نواختن بسیاری از گیتارهای فلامنکو (اسپنیش یا اسپانیش) ، آکوستیک ، باس (بیس) ، کلاسیک (پاپ) و الکتریک (برقی) می توان از زیر پایی گیتار استفاده کرد . زیرپایی های گیتار مارک های مختلفی دارند و برند های مطرحی چون هارمونی ، میدئال (میدیال) ، یاماها ، ویتنر ، داداریو ، آلیس ، ماسدو ، دانلوپ ، سویف (سوییف) ، آیبانز ، موزدو ، ارنی بال ، اروما ، کایسر ، کوئیک لاک ، استگ ، نیک ساند ، سناتور ، پرومکس و غیره پایه های باکیفیتی تولید می کنند که با توجه به نوع گیتار و کاربرد باید از آن ها استفاده کرد .

موقع خرید زیرپایی حتما به این نکته توجه کنید که اگر از نوع زیرپایی های تاشو هست نباید بیش از حد شل باشد تا وقتی پا روی آن قرار میگیرد از هم باز شود و پای نوازنده از روی آن رها شود و تمرکز نوازنده را بر هم بزند . باید هنگامی که پا روی آن قرار میگیرد تعادل به خوبی حفظ شود و همچنین لیز نخورد . همچنین بررسی کنید وقتی که پای خود را روی آن می گذارید دارای ارتفاع و شیب مناسبی برای شما باشد . پس حتما از محل معتبری تهیه کنید که خیالتان از کیفیت آن راحت باشد .

بخوانید »
گیتار باس شکتر Omen-4-2090

گیتار باس شکتر مدل Omen-4-2090 محصول شرکت و برند مشهور شکتر Schecter است که برخی به اشتباه به آن اسچکتر میگویند . مارک شکتر یکی از بهترین برندهای ساخت و تولید ادوات موسیقیاست و سازهای این برند از کیفیت بالایی برخوردار هستند . همچنین بسیاری از نوازنده های گیتار از محصولات این برند استفاده میکنند و طرفداران بیشماری در میان گیتاریست های مشهور دنیا دارد .

گیتار باس شکتر مدل اومن (امن) Omen 4 2090 در اندازه 4/4 عرضه شده ، دارای 24 فرت است و از نوع گیتارهای بیس 4 سیم میباشد . جنس بدنه ی این گیتار از لاله‌ ی درختی (Basswood) ، جنس دسته افرا (Maple) و صفحه‌ ی انگشت‌ گذاری از جنس رزوود (Rosewood) است . شیطانک آن از جنس Graph Tech Tusq و شکل دسته Thin C است . فرت ها در گیتار بیس شکتر مدل Omen-4-2090 از جنس فلز میباشند . سیستم خرک آن Diamond Bass و سیستم اتصال دسته آن Bolt-on است . شیطانک (شیطونک) 38 میلی‌متر ، حداقل ضخامت دسته 20 میلی متر ، حداکثر ضخامت دسته 22 میلی متر ، شعاع صفحه‌ ی انگشت‌ گذاری 406 میلی‌متر و مقیاس گیتار 863 میلی‌متر است . دارای پیچ تنظیم دسته و دو عدد پیکاپ Schecter Diamond Bass است و محل اتصال کابل در کنار بدنه می باشد .

بخوانید »
گیتار باس کورت Aero Custom

گیتار باس کورت مدل Aero Custom یکی از گیتارهای بیس زیبای باکیفیت برند کورت میباشد که در میان نوازندگان با نام آئرو کاستوم یا آیرو کاستوم شناخته میشود . برند کورت Cort یک برند کره ای تولید کننده و سازنده ی محصولات و ادوات ساخت موسیقی به ویژه گیتارهای حرفه ای است . گیتارهای تولید این برند معمولا دارای کیفیت بسیار بالایی از نظر صدا ، کیفیت و ظاهر هستند و طرافداران بسیاری در میان نوازندگان به ویژه نوازنده های ساز گیتار باس دارند .

گیتار باس کورت مدل Aero Custom در اندازه 4/4 ساخته شده و دارای 22 عدد فرت می باشد از نوع گیتارهای بیس 4 سیم است . فرت ها از جنس فلز و جنس دسته و صفحات رویی ، پشتی و کناری گیتار باس کورت آئرو کاستوم افرا (Maple) میباشد و جنس بدنه این گیتار ماهون یا همان ماهوگانی (ماهاگونی) (Mahogany) است . همچنین جنس صفحه‌ ی بریج و انگشت گذاری این گیتار رزوود (Rosewood) و جنس ماشین هد آن کروم است . عرض شیطانک (شیطونک) 42 میلی‌متر ، شعاع صفحه‌ ی انگشت گذاری 305 میلی‌متر و مقیاس گیتار 647.7 میلی‌متر است و بی شک با توجه به طرح روی آن یکی از زیباترین گیتارهای بیس موجود در بازار است . سیستم اتصال دسته گیتار بیس Cort Aero Custom از نوع Set-neck است ، دسته ویبره دارد و دارای 2 پیچ تنظیم صدا می باشد .

بخوانید »